Pyjamadag

Van het ene uiterste naar het andere.
We starten de dag zoals altijd met een meditatie in de klas.
Al die zachte pyjama’s helpen om het stil te maken in ons hoofd.
Een uurtje erna is er in de sportzaal net wat meer lawaai en plezier…

Carnaval

Beste ouders

Op woensdag 10 februari is het weer zover, dan mogen wij opnieuw ons zotste kostuum aantrekken om carnaval te vieren op school!

Afbeeldingsresultaat voor carnaval

Wij zien ‘s ochtends iedereen graag verkleed door onze schoolpoort komen. Wij wachten jullie op met aangepaste sfeer en muziek zodat we er een leuk dag van kunnen maken!
Vandaag ook geen reken- of taalactiviteiten maar allerlei leuke carnavalactiviteiten en een echte prins- en prinsesverkiezing!

Onze traditionele carnavalsstoet zal, zoals jullie wel al zullen verwacht hebben, niet kunnen doorgaan gezien de huidige coronamaatregelen. Daarom hebben wij alternatieven uitgewerkt om er binnen hun klasbubbel  een fijne dag van te maken. Wij kijken er naar uit en wij  hopen jullie ook!

Vriendelijke groeten,

Team Klavertje 4 – ‘t Knuffeltje

Belangrijke mededeling!

Beste ouders

Normaal gezien brengen de kinderen elk jaar een pakje mee voor één van hun vriendjes om onder de kerstboom te leggen. Dit jaar willen we ons steentje bijdragen aan de bestrijding van het virus en vermijden dat mensen extra naar de winkel moeten. Daarom gaan we het dit keer even anders aanpakken. De klassen zullen een vervangende activiteit voorzien waarin de kinderen de samenhorigheid en de gezelligheid die bij Kerstmis horen, kunnen ervaren. Om toch nog wat meer in de kerstsfeer te komen vragen wij iedereen om vrijdag in rood en witte kleuren naar school te komen. We gaan er samen een leuke en gezellige dag van maken. Wij zorgen in elk geval al voor sfeer en gezelligheid en een lekkere pannenkoek voor iedereen (met dank aan het Oudercomité)!

Team Klavertje Vier

Geen stoute kinderen dit jaar in Parike!

De Sint moet vorig weekend even in onze school rondgewandeld hebben en gaf aan alle klassen drie uitdagingen.
Hij vond het zeer spijtig dat hij ons dit jaar niet in het echt een hand kon geven. Maar liet in een filmpje weten heel blij te zijn met de tekeningen en brieven uit de rode brievenbus. Het derde leerjaar slaagde met vlag en wimpel voor alle opdrachten. Bravo!
De Sint heeft ook voor ieder kind van de school een persoonlijke boodschap voorgelezen.
Onze geschenkjes moesten we buiten gaan zoeken. Gelukkig lagen ze verstopt op een droog plekje.
Dankjewel Piet.
Tot volgend jaar.